Kuinka Edistää Mahdollisuuksiasi Saada Vippi

Uskoo, että mahdollisuudet saada lainaa hyväksytty huono luotto eivät eroa kun on erinomaiset luottoluokitukset on typerää. Vaikka huono luotto ei koskaan sulkee pois hyväksynnän kokonaan, se vaikuttaa. Mitä tämä tarkoittaa sitä, että saa asuntolainojen huono luotto on mahdollista niin kauan kun ohjelma on tarpeeksi vahva.

Ajat ovat muuttuneet, ja vaikka perinteinen lainanantajien ehkä kerran katsoin asetettu kääntämään tällaisia ​​sovelluksia alas, on nyt olevansa valmis hyväksymään ylimääräistä riskiä. On kuitenkin olemassa vielä edellytyksiä täyttää, ja sen seurauksena, on olemassa keinoja parantaa mahdollisuuksia turvata nopeasti hyväksyntää. Onhan alhainen luotto tulokset voidaan parantaa, jolloin sovellus vahvempi.

Tämä on tärkeä asia muistaa, kun harkitsee haettaessa asuntolaina huolimatta alhainen luottoluokitus on osa yhtälöä. Itse asiassa on olemassa kolme aluetta, jotka voivat tehdä todellista eroa.

Get velkojaan Järjestyksessä

Riippumatta erityinen syy huono luottoluokitus on, saada asuntolainojen kanssa huono luotto on tehty vain vaikeaa, kun lainanantajat epäillä näistä syistä ei ole käsitelty. Joten, osoittaa heille, että asiat on korjata, ja on pyritty ottamaan haltuunsa nykyisen velan, on iso plussa.

Voidaan sanoa, että loogisin tapa tehdä tämä on ottavansa vakauttamista lainan, jolla voisi maksaa pois yksittäisiä lainoja. Kun erilaiset korot ja takaisinmaksuaikataulut tulevat lukuisat lainasopimukset, kustannukset voivat olla liiallisia. Mutta korvaamalla kaiken yhdellä helpommin hallittavissa laina, asia on hallittu ja lisävaroja usein vapautetaan.

Positiivisia voi olla niin suuri, että turvata nopea hyväksyminen tulee paljon mahdollista (joskaan ei taattu). Ja vaikka yksi suuri henkilökohtainen laina voida kiinnittää siihen tarkoitukseen, mahdollisuus useat pienemmät pikavipit edelleen olemassa. Nämä voivat olla kalliimpia, mutta merkitsee asuntolaina hyväksyntää mahdollisuudet parantaa, ainakin.

Talousarvio tarkasti

Laskettaessa mikä on edullinen on kulmakivi positiivisen sovelluksen. Ihmiset etsivät asuntolainojen kanssa huono luotto tarvitse olla varma, mikä on edullinen, ja vasta sitten he voivat kunnolla strategize parantaa tilannetta. Etsitkö asuntolaina $ 500,000 ei lopu iloa, jos kumpikaan käytettävissä olevista tuloista eikä pisteet puolustamme ajatusta.

saa lainaa

Luotonantajat haluavat tietää, mitä velkoja hakija on jo takaisinmaksun, koska tämä antaa osoitus niiden maksukyvyn. Tämä on, jos velka-tuotto-suhde tulee pelata, jossa suhde on suunniteltu sekä varmistamaan lainanottaja ei liikaa laajentaa velkaa, ja että lainanantaja on varmasti saada rahansa takaisin. Täyttääkseen tämän suhteen vuoksi turvaamaan nopea hyväksyminen todennäköisempää.

Jopa silloin, kun tuloja näyttää riittävän suuri, hätä kulut voi aiheuttaa tuhoa, joten suhde todetaan, että 40% tuloista vain voidaan omistettu velkoja. Tämä on ratkaiseva tekijä laskettaessa jos edes $ 150,000 asuntolaina on edullinen.

Tarjoamalla käsiraha

Tosiasia on, että saamme asuntolainojen huono luotto on mahdollista, jos lyhennykset ovat edullisia. Tapa laskea kiinnitys tarvittava summa on tehdä suuria käsiraha. Tällä tavoin pääasiallinen velkaa, maksetut korot ja yleinen kuukausittaiset lyhennykset ovat alhaalla.

Se ei ehkä tunnu paljolta, mutta käsiraha $ 20000 voi tarkoittaa säästöä jopa $ 150 per kuukausi. Ja turvaten samalla nopeasti hyväksyntää ei helpottanut, että taloudellinen kurinalaisuus oli käyttänyt säästää summa, joka yllättää lainanantajat liikaa. Ympäri hakiessaan asuntolaina, joissa on suuri käsiraha valmiina on suuri plus.

Artikkeli kategoriassa

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *